Toogle Menu
About Us

About Us

Ο οργανισμός Fashion For a Reason είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στη δημιουργία κοινωνικού αντίκτυπου μέσα από τη μόδα.

Overview

Στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το να ονειρεύεσαι. Και ότι είχα ονειρευτεί μέχρι σήμερα το έχω δει να πραγματοποιείται. Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το χώρο της μόδας, πιστεύω ότι η μόδα μπορεί να γίνει κινητήριος δύναμη για καλό σκοπό. Και αυτό είναι το επόμενο μεγάλο όνειρο μου.

Η αγάπη μου για την μόδα να καταφέρει να προσφέρει σε νέα κορίτσια τη στήριξη που χρειάζονται στο ξεκίνημα της ενήλικης ζωής τους, ώστε να αποκτήσουν τη ζωή που αυτές ονειρεύτηκαν και να προσεγγίσουν τους στόχους τους με αισιοδοξία και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Άλλωστε το ωραίο στυλ δεν έχει να κάνει με τα ακριβά ρούχα και τις μάρκες, αλλά με την διαφορετικότητα και την προσωπικότητα του καθενός.

Ο οργανισμός Fashion For a Reason είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στη δημιουργία κοινωνικού αντίκτυπου μέσα από τη μόδα.

Our mission

Να στηρίξουμε νέα κορίτσια που ζουν σε υποδεέστερες κοινότητες ή ορφανοτροφεία ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρα τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους, αναδεικνύοντας τις δυνατότητές τους, με προσανατολισμό τη σταδιοδρομία τους και την προετοιμασία τους ώστε να ενταχθούν στην επόμενη γενιά επαγγελματιών γυναικών.

Our vision

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλα τα νέα κορίτσια θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Our values

Ο οργανισμός Fashion For a Reason είναι ένας οργανισμός όπου όλοι μαζί στηρίζουμε το δικαίωμα στα όνειρα και την εκπλήρωση των δυνατοτήτων. Είμαστε περήφανοι για τις βασικές μας αξίες από τις οποίες αναπτύσσουμε τη δράση μας και τις στρατηγικές μας κινήσεις.

Ο οργανισμός Fashion For a Reason χρειάζεται τη στήριξη σας. Στόχος μας να υποστηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα νέα κορίτσια και Ιδρύματα.

Όλα τα κορίτσια έχουν δικαίωμα στο όνειρο και στη θετική εξέλιξη στη ζωή τους.

Αναζητάμε Χορηγούς και Υποστηρικτές που θα πιστέψουν στην προσπάθεια μας αυτή.

Ένα συλλεκτικό T-shirt από τη σχεδιάστρια Νάντια Ράπτη για το Fashion For a Reason και είναι τόσο μοναδικό και ξεχωριστό, όσο και η προσωπικότητα και το στυλ του κάθε κοριτσιού.

Η απόδειξη ότι η μόδα μπορεί να γίνει κινητήριος  δύναμη για καλό σκοπό και πέρα από τη στιλιστική εμφάνιση, μπορεί τελικά να συμβάλει σε μια πιο ουσιαστική ανάγκη βοηθώντας νέα κορίτσια να κατακτήσουν τα όνειρα τους.

Στήριξε το Fashion For A Reason! Σε περίπτωση που θέλεις να αγοράσεις ένα από τα 100 συλλεκτικά T-Shirt της Nadia Rapti στείλτε μας mail στο info@fashionforareason.gr, καλέστε μας στο 211-4035560 ή πατήστε εδώ.

Τιμή: 55€ / t-shirt 

Team of dreamers

Team of dreamers

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύουμε ότι η μόδα μπορεί να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για καλό. Στόχος μας να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη μας, τη φωνή και όλη τη δημιουργικότητα μας ώστε να κάνουμε τα «μη δυναμικά» αυτά κορίτσια, πιο «δυνατά».

Νίκη Κάρτσωνα
Νίκη Κάρτσωνα

Νίκη Κάρτσωνα

CEO Founder Fashion For a Reason | Επιχειρηματίας | Fashion expert

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση

Αμαλία Κυπαρίσση

Co-Founder 4momsgr | Marketing Communication

Κάτια Μπουστάνη
Κάτια Μπουστάνη

Κάτια Μπουστάνη

Therapist & Master Healer | Life Mastery & Breathing Coach

Πόπη Αναστασοπούλου
Πόπη Αναστασοπούλου

Πόπη Αναστασοπούλου

Co-Founder Fashion For a Reason | Digital Marketing

Είμαστε χαρούμενοι & ευγνώμονες. Πάνω από 2,000 έως σήμερα!

Σήμερα: €2,040
Στόχος: €10,000
Our Services

Our Services

Η θετική αυτή πρωτοβουλία ξεκίνησε και υλοποιείται από την Νίκη Κάρτσωνα μαζί με εθελοντές και εθελόντριες σε όλη την Ελλάδα και με την ευγενική συμμετοχή σχεδιαστών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών. Όλοι δεσμεύονται να εκπληρώσουν τα όνειρα των κοριτσιών μέσα από σκληρή δουλειά, αφοσίωση, όρεξη και πάνω από όλα αγάπη για αυτό το σκοπό.
Όλοι μαζί με έναν κοινό σκοπό.

1.Fitting for a Reason

 • Στις μέρες μας τα ρούχα δίνουν την πρώτη εντύπωση για ένα άτομο και εκφράζουν στοιχεία της προσωπικότητάς του καθένα μας. Μια όμορφη στυλιστική επιλογή, μας «ανεβάζει» ψυχολογικά, μας τονώνει την αυτοπεποίθηση μας.
 • Ντύνουμε τα κορίτσια μας και τα προετοιμάζουμε για το νέο ξεκίνημα της ζωής τους, με στόχο να πορευτούν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

2.Inspirational sessions

 • Τους παρέχουμε τον τρόπο για να πάνε από το σημείο που βρίσκεται τώρα η ζωή τους, στο σημείο που επιθυμούν να βρεθούν!
 • Με τη βοήθεια έμπειρων Life Coaches στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τη γέφυρα που θα βοηθήσει τα κορίτσια αυτά να περάσουν από το ένα στάδιο της ζωής στο επόμενο, και δεσμευόμαστε αυτή η γέφυρα να είναι γεμάτη εργαλεία για την ασφαλή, ομαλή και σίγουρη μετάβαση από το ένα στάδιο στο επόμενο.

3.Personal shoppers

 • Το ντύσιμο θεωρείται σαν ένας τρόπος να εκφράσουμε τον εαυτό μας. Βοηθάμε τα κορίτσια να επιλέξουν τα ρούχα που φοράνε ώστε να ταιριάζουν στο σώμα και στο στυλ τους και παράλληλα να αναδεικνύουν την προσωπικότητά τους. Διαφορετικά θα ντυθούν σε μια επαγγελματική συνέντευξη και διαφορετικά θα ντυθούν στο πανεπιστήμιο ή όταν θα βγουν με τους φίλους τους.

4.More to come soon

 • Δεν εφησυχάζουμε! Αναζητάμε διαρκώς νέους τρόπους να στηρίξουμε τα κορίτσια μας και σύντομα θα προσθέσουμε περισσότερες υπηρεσίες για αυτά.

Big Thank You

Οι Χορηγοί & Υποστηρικτές μας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς και Υποστηρικτές μας για τη συμβολή τους  στην πραγματοποίηση της ιδέας μας.  Σε αυτή μας την προσπάθεια, χαιρόμαστε να έχουμε δίπλα μας συμπαραστάτες και αρωγούς, που βοηθούν ώστε να στηρίζουμε το δικαίωμα των νέων κοριτσιών στα όνειρα και την εκπλήρωση των δυνατοτήτων τους.
Νίκη

Sponsor

Together We Can

Together We Can

Να στηρίξουμε τα νέα κορίτσια ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρα τους, να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση τους και να αναδείξουμε τις δυνατότητές τους ώστε να ενταχθούν στην επόμενη γενιά επαγγελματιών γυναικών.

Get Involved

Get Involved

Ο Οργανισμός Fashion For a Reason χρειάζεται τη στήριξη σας.
Στόχος μας να υποστηρίξουμε όσο περισσότερα Ιδρύματα έως το τέλος του έτους.
Αναζητάμε Χορηγούς και Υποστηρικτές που θα πιστέψουν στην προσπάθεια μας αυτή.
Όλα τα κορίτσια έχουν δικαίωμα στο όνειρο και στη θετική εξέλιξη της ζωής τους.

 • 1

  Κάνε μια Δωρεά

  Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει ενσωματωμένη πλατφόρμα Donation, μία υπηρεσία που εξυπηρετεί την εκπλήρωση των δράσεων μας, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να κάνει μια δωρεά, θέτοντας ένα χρηματικό ποσό που επιθυμεί. Για να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα είναι αναγκαία και η πιο μικρή συμβολή των δωρητών.

  DONATE
 • 2

  Χορηγοί & Υποστηρικτές

  Η πλατφόρμα Donation απευθύνεται και σε εταιρίες καθώς αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη διενέργεια δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και εξυπηρετεί στην ανάπτυξη της αλληλοβοήθειας. Σήμερα, οι εταιρείες αποτελούν σημαντικό κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς, καθώς με τις δράσεις και τις προσφορές τους στηρίζουν έμπρακτα τις κοινωνικές δομές της χώρας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 3

  Follow us

  Ακολούθησε μας στα Social Media για να ενημερώνεσαι για τα νέα και τις δράσεις μας, όσο και για την οικονομική ή και εθελοντική ενίσχυση του έργου μας.
  Μην ξεχάσεις να κάνεις Share, γιατί είστε όλοι σημαντικοί!

  SHARE
Contact Us

Contact Us

Έχετε ερωτήσεις?
Είμαστε εδώ για να σας απαντήσουμε.

Email

info@fashionforareason.gr support@fashionforareason.gr

Διεύθυνση

Κασαβέτη 19, Κηφισιά

Τηλέφωνο

HQ: 211-4035560