Toogle Menu

Our services

Our Services

Our Services

Η θετική αυτή πρωτοβουλία ξεκίνησε και υλοποιείται από την Νίκη Κάρτσωνα μαζί με εθελοντές και εθελόντριες σε όλη την Ελλάδα και με την ευγενική συμμετοχή σχεδιαστών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών. Όλοι δεσμεύονται να εκπληρώσουν τα όνειρα των κοριτσιών μέσα από σκληρή δουλειά, αφοσίωση, όρεξη και πάνω από όλα αγάπη για αυτό το σκοπό.
Όλοι μαζί με έναν κοινό σκοπό.

1.Fitting for a Reason

  • Στις μέρες μας τα ρούχα δίνουν την πρώτη εντύπωση για ένα άτομο και εκφράζουν στοιχεία της προσωπικότητάς του καθένα μας. Μια όμορφη στυλιστική επιλογή, μας «ανεβάζει» ψυχολογικά, μας τονώνει την αυτοπεποίθηση μας.
  • Ντύνουμε τα κορίτσια μας και τα προετοιμάζουμε για το νέο ξεκίνημα της ζωής τους, με στόχο να πορευτούν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

2.Inspirational sessions

  • Τους παρέχουμε τον τρόπο για να πάνε από το σημείο που βρίσκεται τώρα η ζωή τους, στο σημείο που επιθυμούν να βρεθούν!
  • Με τη βοήθεια έμπειρων Life Coaches στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τη γέφυρα που θα βοηθήσει τα κορίτσια αυτά να περάσουν από το ένα στάδιο της ζωής στο επόμενο, και δεσμευόμαστε αυτή η γέφυρα να είναι γεμάτη εργαλεία για την ασφαλή, ομαλή και σίγουρη μετάβαση από το ένα στάδιο στο επόμενο.

3.Personal shoppers

  • Το ντύσιμο θεωρείται σαν ένας τρόπος να εκφράσουμε τον εαυτό μας. Βοηθάμε τα κορίτσια να επιλέξουν τα ρούχα που φοράνε ώστε να ταιριάζουν στο σώμα και στο στυλ τους και παράλληλα να αναδεικνύουν την προσωπικότητά τους. Διαφορετικά θα ντυθούν σε μια επαγγελματική συνέντευξη και διαφορετικά θα ντυθούν στο πανεπιστήμιο ή όταν θα βγουν με τους φίλους τους.

4.More to come soon

  • Δεν εφησυχάζουμε! Αναζητάμε διαρκώς νέους τρόπους να στηρίξουμε τα κορίτσια μας και σύντομα θα προσθέσουμε περισσότερες υπηρεσίες για αυτά.